Premiul Municipal pentru Tineret în domeniile științei, tehnicii, literaturii, artelor și activismului civic

Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, vă invită să vă implicați și să participați la Concursul – Premiul Municipal pentru Tineret în domeniile științei, tehnicii, literaturii, artelor și activismului civic, ediția 2023.

Cu o istorie impresionantă începând din 1996, acest concurs a fost un susținător constant al tinerilor talentați din diverse domenii, devenind astfel cea mai longevivă activitate pentru tineret organizată de către DGETS. Scopul principal al acestui concurs este să identifice, să susțină și să promoveze tinerii cu abilități artistice remarcabile și performanțe deosebite în literatură, arte, știință, tehnologie și activism civic.

Dacă aveți între 18 și 35 de ani și vă considerați a fi un tânăr talentat în aceste domenii, aveți oportunitatea de a vă face cunoscute realizările. Data limită de prezentare a dosarelor la DGETS este 21 noiembrie curent, însă este important de menționat că termenul de prezentare a dosarelor poate fi extins la decizia organizatorilor, cu un maxim de 10 zile de la data limită.

Pentru a participa, vă rugăm să consultați regulamentul concursului și să completați formularul de aplicare disponibile aici: Regulamentul și Formularul de Aplicare.